- Gør en forskel i din hverdag

Om os

NorDiaTech A/S blev etableret i 1990 og har siden distribueret, supporteret og serviceret nicheprodukter til det danske sundhedsvæsen. NorDiaTechs hovedfokusområder er nefologi, kardiologi, intensiv og anæstesi. Vi har hovedkontor i Hedehusene og har der ud over kontor- og lagerfaciliteter i Aarhus, Aalborg og Københavnsområdet.

 

I 2011 blev NorDiaTech en del af Scan-Med Gruppen. Scan-Med AS etableret i 1982 i Norge. Scan-Med gruppen omfatter virksomheder i hele Norden, som alle beskæftiger sig med sundhedssektoren. I tæt samarbejde og synergi med disse selskaber opnår vi en unik produkt-, support- og servicekompetance. Organisationens kernevirksomhed er salg af medicinsk teknisk udstyr og forbrugsmaterialer til sygehuse og private klinikker.

Da vi er en distributionsvirksomhed, der samarbejder med  mange leverandører med et bredt udsnit af unikke, gennemprøvde produkter, gør det os i stand til at hjælpe vores kunder med særlige behov.

 

Scan-Med gruppen arbejder ud fra kravene til ISO certificering for så vidt angår sporbarhed, registrering af afvigelser og CRM database.

Alle vore leverandører er CE- og ISO certificerede. Moderselskabet i Norge blev i 2009 miljøcertificeret og godkendt med en national miljøgodkendelse ”Miljøfyrtårn”.

 

Vi prioriterer højt at værne om et godt og langtidsholdbart forhold til vore kunder, yde høj service og support og have dygtige og erfarne medarbejdere på alle niveauer i organisationen.