NorDiaTech A/S blev etableret i 1990 og har siden distribueret, supporteret og serviceret kvalitetsprodukter til det danske sundhedsvæsen. NorDiaTechs hovedfokusområder er nefrologi, kardiologi & procedurepakker. Vi har hovedkontor i Hedehusene, lager, bogholderi samt kontorfaciliteter i Brabrand samt faciliteter i Aalborg.

I 2011 blev NorDiaTech en del af Scan-Med Gruppen og dækker derfor nu også visse applikationsområder i Sverige. Scan-Med AS blev etableret i 1982 i Norge. Scan-Med gruppen omfatter virksomheder i hele Norden, som alle beskæftiger sig med sundhedssektoren. I tæt samarbejde og synergi med disse selskaber opnår vi en unik produkt-, support- og servicekompetance. Organisationens kernevirksomhed er salg af medicoteknisk udstyr og forbrugsmaterialer til sygehuse og private klinikker.

Da vi er en distributionsvirksomhed, der samarbejder med mange leverandører med et bredt udsnit af unikke, gennemprøvede produkter, gør det os i stand til at hjælpe vores kunder med særlige behov.

Vi har dygtige og  erfarne medarbejdere på alle niveauer i organisationen og prioriterer højt at værne om et godt og langtidsholdbart forhold til vore kunder samt at yde høj service og support.

 

  Lis Larsen, direktør. Email: ll@nordiatech.dk

  Lise Lotte Gadegaard, nefrologisk produktchef. Email: llg@nordiatech.dk

  Jeanette Christensen, kardiologisk produktchef. Email: jc@nordiatech.dk

  Ulf Ilar, produktspecialist Sverige kardiologi og Transonic. Email: ulf.ilar@nordiatech.dk

               

Læs vores Privacy policy