Hvilke oplysninger indsamler vi?

NorDiaTech.dk indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg på to måder:
– Ved brug af såkaldte cookies
– Ved at brugeren selv afgiver oplysninger

 

Hvor lang tid opbevares de registrerede oplysninger?

Jf. bogføringsloven opbevarer vi regnskabsmateriale e.g. købshistorik i fem år. Andre oplysninger slettes, når forretningsrelationen ikke længere er relevant.

 

Hvad er en cookie?

Når du besøger NorDiaTech.dk modtager din computer automatisk en eller flere cookies, som overføres fra NorDiaTech.dk til din internetbrowser. Herefter registrerer NorDiaTech.dk dit besøg og din anvendelse af hjemmesiden.
En cookie er en lille tekstfil. Den indeholder ingen personlige oplysninger, og informationerne vi modtager er derfor anonyme.
Vi benytter systemet Google Analytics til at måle trafikken. Det er cookies fra dette system, samt NorDiaTech.dk’s egne cookies, som din computer modtager, når du besøger NorDiaTech.dk.
De fleste internetbrowsere giver dig mulighed for at slette cookies, blokere for dem eller advare dig og bede om din accept, før der gemmes en cookie. Alt efter hvilken browser du anvender, kan du i dens indstillinger og hjælpefunktioner få information om, hvordan du sætter din browser op til at behandle cookies.
Hvorfor bruger vi cookies?
Hvert eneste besøg på NorDiaTech.dk registreres ved hjælp af cookies. Hver gang du – eller mere præcist din computer – besøger NorDiaTech.dk fortæller cookien os om dit besøg. Cookien fortæller os bl.a., hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke produkter der bliver kigget på, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, etc. Informationen er anonym og opsamles sammen med informationerne fra alle de andre brugere, således at vi får en statistisk oversigt over brugen af NorDiaTech.dk. Informationerne bruges primært til løbende at optimere siden og alt indholdet, så vi har en webside med de produkter og informationer som brugerne efterspørger.

 

Personlige oplysninger

Udover cookies kræver flere af NorDiaTech.dk ´s tjenester, at du udleverer personlige oplysninger. Generelt beder vi kun om personlige oplysninger, når du spørger efter oplysninger på en vare på NorDiaTech.dk.
Personoplysninger er ikke krypteret i vores database, dog med undtagelse af brugernavn og password. Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.
Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?
Ifølge ‘Persondataloven’ skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af NorDiaTech.dk ´s medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på NorDiaTech.dk.
NorDiaTech.dk videregiver eller sælger under INGEN omstændigheder dine personlige oplysninger til tredjepart, med mindre du udtrykkeligt har accepteret det.
Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar.

Dataansvarlig

Direktøren i NorDiaTech.dk er dataansvarlig og har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Din accept
Du accepterer ovenstående persondata politik, når du besøger NorDiaTech.dk.

Kontakt NorDiaTech.dk

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte NorDiaTech.dk på
tlf. 46 59 12 23 eller e-mail ndt@nordiatech.dk